חילופי אלטרוקסין

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• חילופי אלטרוקסין
    יוליה
    17/04/2013

שלום
    אני בת 45 התחלתי לקחת אלטרוקסין 50 מג לפני 7 שנים בהמלצת אנדוקרינולוג אחרי מחלת חשימוטו. לפני כשנה החלפתי לאיוטירוקס . לפי בדירות דם אני מאוזנת (הייתי מאוזנת גם עם אלטרוקסין)אבל הרגשה הכללית לא טובה. אני סובלת מסחרחורות (תחושה שאני על רפסודה) לפעמים חולשה ועייפות, לפעמים לחץ בחזה. האם תופעות האלא יכולים להיות כתוצאה משימוש באיוטירוקס? בזמן שלקחתי אלטרוקסין לפני שינוי הפורמולה התופעות האלה לא הוי. לפני כ 9 חודשים הייתי אצל אנדוקרינולוג והוא שקל אפילו להפסיק עם האיוטירוקס אבל בגלל שיש לי נוגדני בלוטת הטריס הוא מעדיף להמשיך. אני יודעת שיש חלופה לאלטרוקסין מחברת אבוט. מה הבדל ו הניסיון עם התרופה (פחות תופעות לווי)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חילופי אלטרוקסין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חילופי אלטרוקסין - תגובה

ד''ר מאיה איש שלום
    20/04/2013

שלום יוליה,
    התופעות שאת מתארת לא סביר שנגרמות ע"י האיותירוקס אך את יכולה לנסות את התכשיר של חברת אבוט שנקרא סנטרואיד למרות שלא סביר שיגרום לשנוי, אך אין מה להפסיד מלנסות.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו