מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היפוגליקמיה? איך זה קרה לי פתאום?מני25/04/2013
שלום,
אני סוכרתי, לא מאוזן. מטופל בגלוקומין אך לצערי שוכח לקחת... מטופל בזריקות אינסולטרד פנפיל - מידי לילה לפני שאני הולך לישון, זריקה בת 55 יחידות.
אתמול בלילה חוויתי משהו שמעולם לא הרגשתי.
התעוררתי כשעה וחצי לאחר שנרדמתי, עם תחושת רעב עצומה וסחרחורת. קמתי לאכול משהו והרגשתי חוסר יציבות ממש. במילים פשוטות - הרגשתי על הפנים.
האם עברתי היפוגליקמיה? ולמה זה קרה פתאום? לא שיניתי שום דבר מההרגלים הרגילים והלא טובים שלי... אכלתי כרגיל לפני שהלכתי לישון.
אודה על תשובתכם.
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היפוגליקמיה? איך זה קרה לי פתאום? - תגובה
ד''ר מאיה איש שלום29/04/2013שלום מני,
המאורע שאתה מתאר יכול להתאים להפוגלקמיה בכדי לדעת בודאות היה צורך למדוד את ערכי הסוכר בזמן הארוע. אני מניחה שהתסמינים חלפו לאחר שאכלת מה שמחזק את האפשרות שמדובר בהפוגלקמיה.
אינסולטרד מתחיל לעבוד כעבור כשעה עד שלוש שעות מרגע ההזרקה ויתכן שבזמן התחלת הפעילות של האנסולין ארעה ירידה ברמות הסוכר. לא תמיד יש סיבה ברורה לכך.
יש לשקול מעבר לאנסולין לנטוס או לבמיר אשר להם טווח פעולה ארוך והסכון להפוגלקמיה קטן יותר בשמוש בהם לעומת האנסולטרד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)