ויקטוזה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• ויקטוזה
    אבנר
    23/05/2013

שלום, אני סכרתי מזה כ- 5 שנים עם ערכים של 280 בדם ן- 1000 בשתן.
    מטופל בכדורים ג'נואט ואמריל . בן 47 ושוקל 90 .חשוב לציין כי אימי נפטרה מאי ספיקת כליות (סכרת ברמות גבוהות) אבי ואחותי סכרתיים .
    התחלתי לפני כ- 3 חודשים להזריק ויקטוזה במינון התחלתי של 0.6 ולאחר כ- 10 ימים 1.2 בנוסף ללקיחת כדורים אמריל וגלוקומין.
    לפני כשבוע תוצאות בדיקות דם - בשתן אין ובדם 178 . למרות שאני מזריק כ- 3 חודשים עדיין יש לי חולשה , בחילות , מידי פעם הקאות וגזים מרובים. האם יש קשר לזריקות ? האם יש צורך אולי להפחית מינון ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויקטוזה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויקטוזה - תגובה

ד''ר מאיה איש שלום
    27/05/2013

שלום אבנר,
    בחילות עשויות להיות כתוצאה מהוקטוזה למרות שלרב תופעות הלואי בדרכי העכול חולפות כעבור מספר שבועות.
    ממליצה לך להוועץ ברופא המטפל שלך ולשקול האם להוריד חזרה זמנית את מנון הוקטוזה ל0.6 ולחכות זמן רב יותר עד להעלאת המנון חזרה ל1.2 אך במקרה שתחליטו להוריד את המנון ערכי הסוכר עשויים להעלות שוב ואז יש לשקול תוספת של טיפול נוסף
    כמובן שיש חשיבות רבה גם לדיאטה ופעילות גופנית סדירה 150 דקות בשבוע של פעילות ארובית כגון הליכה מהירה (חצי שעה 5 פעמים בשבוע למשל) אשר יכולות לסייע באזון ערכי הסוכר.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו