מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתוסכלתמישהי24/03/2008
היי,
אין לי מושג אם הגעתי לפורום הנכון..אני מקווה מאוד שכן..
שאלתי שאלה בפורום מרופא מומחה לגבי הסרת שיער בפנים על ידי ipl תגובתו הייתה שהסרת שיער בפנים היא בעייתית מאוד ולכן לפני פנייה שלי להסרת שיער באזור זה אני צריכה לפנות לרופא אנדוקרינולוגי,פעם ראשונה שאני שומעת על דבר שכזה רציתי לדעת כיצד רופא זה יוכל לעזור לי בהחלטה.אני לא חושבת שהתופעה של השיער אצלי בפנים היא תורשתית האם זה מיותר לגשת לרופא כזה או שצריך? יש תרופות שיוכלו למנוע את צמיחת השיער גם ללא אינפרא או לייזר? אם תוכולו לתת לי המלצות אני אשמח.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי
ד''ר אודיל כהן-ועקנין24/03/2008שלום לך
הגעת לפורום הנכון!
תופעה של צמיחת שיער במקומות לא רצויים אצל אישה יכולה להיות סימן של הפרעה הורמנלית כל שהיא וזה נכון שלפני שתתחילי טיפול קוסמטי כל שהוא שתפני לרופא אנדוקרינולוג.
בהתאם לתוצאות הרופא ידריך אותך לאיזה טיפול לפנות.
בהצלחה
ד"ר אודיל כהן-ועקנין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)