מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סרטן בבלוטת התריסרמי28/08/2013
אני 3 שבועות לאחר הסרה מלאה של בלוטת התריס עקב סרטן, אני עומד לקבל שבוע הבא טיפול ביוד רדיו אקטיבי, בבדיקת הדם היום נמצא בגדר הנורמה TSH 22.4 FREE3 1.65 FREE4 , מה זה אומר לגבי התפקוד הכללי? קבלתי הנחיה לקחת טרוקסין 3 ימים לאחר תחילת הטיפול, אודה לכם על תשובה מהירה, תודה רמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן בבלוטת התריס - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס01/09/2013שלום
לפי הבדיקת דם אתה בתת פעילות בלוטת תריס אשר מכוונת בשל הטיפול ביוד רדיאואקטיבי. לאחר קבלת הטיפול תחדש את הטיפול בטירוקסין וכעבור כ-4 שבועות יהיה שיפור/איזון בתפקוד בלוטת תריס.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לסרטן בלוטת התריס
רמי01/09/2013בהמשך לבדיקת הדם נמצא פרמטר מדאיג של PTH 11.6 שזה כפול מהתחום הנורמלי, כפי שאני מבין זה אומר שיש לי בעיה בפארא-תרואיד, שהם בלוטות שהפונקציה שלהם לא שיכת לחוסר בלוטת התריס! לפני הניתוח עברתי בדיקה מקיפה מיוחדת גם של בלוטות הפרא-תירואיד והתוצות היו בנורמה, האם יתכן שבניתוח נפגעו או נפגע הפרא-תירואיד? או האם יש קשר לחוסר הבלוטה? התודה מראש רמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)