מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פענוח בדיקת דם בלוטת התריסשחר03/09/2013
שלום רב לרופאות ושנה טובה לכולם,
רציתי לשאול את הרופאות: הבוקר ביצעתי בדיקת דם כללית ובין השאר גם לבלוטה, אני בת 46 סובלת מתת פעילות מקבלת 100 מק"ג יוטירוקס כל יום על הבוקר על קיבה ריקה, ובשבת מקבלת 150 מק"ג.
התקבלו התוצאות הבאות: tsh - 1.74,
T3 FREE - 4.9 המקסימום הוא 6.5 לפי ערכי קופת חולים כללית
T4 FREE - 19.6 המקסימום הוא 20 לפי ערכי קופת חולים כללית.
אני מרגישה בזמן האחרון דופק מהיר, בחילות על הבוקר ובמהלך היום, כאבי שרירים בגב ובזרועות, עייפות נוראית, לאחרונה מאוד מפריע לי הדופק המהיר, עשיתי גם בעבר בירור קרדיולוגי ויצא תקין. האם זה יכול להיות שנהיה לי היפר במקום תת? האם כדאי להוריד במינון וכמה? אודה מאוד על תשובות בהקדם. שיהיה לכולנו שנה טובה, שנת בריאות ואושר ושלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקת דם בלוטת התריס - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס08/09/2013שלום
הבדיקה של תפקודי בלוטת תריס הנה תקינה. ממליצה לא לקחת EUTHYROX בבוקר הבדיקה בו את עושה בדיקות דם לתפקודי בלוטת תריס. ניתן לשקול יחד עם האנדוקרינולוג להוריד מעט את מינון הEUTHYROX ולבדוק אם קיים שיפור בתחושה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)