מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקות דם ובדיקת FNAיפית01/10/2013
היי
התגלה אצלי בעיית תת בלוטת התריס. והרופאה נתנה לי יוטירקס 50 מ"ג.
ואמרה לי לבצע בדיקות דם לאחר חודש וחצי ולחזור עם התשובות.
התחלתי לקחת את הכדורים ב01 לספטמבר. זה קריטי אם אני יעשה בדיקות דם היום או מחר? או לחכות עד אמצע אוקטובר?
במקביל עשיתי בדיקת FNA של בלוטת התריס כי התגלה גוש בגודל 9 מ"מ
התשובות צריכות להיות לקראת 10 לאוקטובר ולכן חשוב לי לעשות את הבדיקות דם בימים הקרובים כדי שאוכל להגיע לרופאה ולקבל תשובות גם על בדיקות דם וגם על הביופסיה.
האם אפשר לעשות את הבדיקות דם לאחר כחודש מהתחלת הטיפול או חייב להמתין חודש וחצי בדיוק?
הרופאה אמרה לקחת את הכדור על קיבה ריקה בבוקר. מותר לאכול חצי שעה אחרי הכדור או שעה אחרי? (עד עכשיו אכלתי חצי שעה אחרי נטילת הכדור).
אשמח לתשובה בהקדם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם ובדיקת FNA - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס02/10/2013שלום
מותר לאכול בין 30-45 דקות לאחר נטילת הכדור.
עדיף לחכות לפחות 5-6 שבועות עד הבדיקה של הTSH החוזרת תוך טיפול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)