סוכרת ואיזון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סוכרת ואיזון
    אברהם
    13/10/2013

שלום
    אבי בן 71, סוכרת 2 ולאחרונה הוא לא מאוזן. הוא אוכל פחות מאוזן וקשה לי לשכנע אותו להמשיך לאכול מאוזן. הוא מטופל אבל הסוכר אצלו עולה כשהוא לא אוכל נכון מן הסתם. אני אשמח ליעוץ אם יש איזה דרך להקל על הגוף שלו ולמנוע נזק לטווח ארוך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכרת ואיזון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי הסוכרת של אביך:

שירלי
    18/10/2013

קודם כל חשוב שתדע שאני לא רופא, אני בן של חולה ולכן לא נכנס לפרוצדורות רפואיות ותרופות, אבל חשוב מאד שאביך יגש לרופא ויקבל ייעוץ וטיפול רפואי.
    במקביל לטיפול הרפואי הוא יכול לקחת תוסף שנקרא קוורצטין קומפלקס שמונע נזקים לכלי הדם דבר שחשוב לחולי סוכרת. נטורופת המליץ על זה לאבי והתחלנו עם זה לא מזמן.
    אל תניח לאביך להזניח את האכילה או טיפול, זו מחלה שניתן לשלוט בה אם מתנהלים נכון אבל אם לא, היא יכולה להחמיר במהירות.

מאחל לאביך בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוכרת ואיזון - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    18/10/2013

שלום
    צריך להתייעץ עם רופא סוכרת לגבי הטיפול המתאים לאביך ובעיקר מניעת ירידות סוכר (היפוגליקמיה). ארוחות מאוזנות וסדירות הנם המפתח להצלחה באיזון סוכרת ולכן גם הצורך במעקב דיאטנית.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו