לדר' אודיל כהן בתודה!!ב.תריס המשך

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• לדר' אודיל כהן בתודה!!ב.תריס המשך
    רותי
    30/03/2008

שלום רב לך
    ענית לי בנושא TSHגבולי 5.45 לפני הריון.
    עכשו קיבלתי תשובה של ה-U.S ,אנא עני לי אם הכל בסדר,לרופא אגיע רק בסוף השבוע.

הבלוטה אינה מוגדלת,באונה השמאלית הודגמוגם נודולים מוגדרים נודול15X20ממ עם מרכיב ציסטיבעל גבול סדירתת הדי,ונודול8ממ תת הדי אחיד בעלגבול סדיר.בשני הנודולים הודגמה זרימת דם לא מוגברת.לסיכום:תמונה של גויטר דיפוזי עם נודולים מוגדרים באונה השמאלית.
    בלוטות הלימפה בצוואר אינן מוגדלות תקינות נסרקו בצוואר דו צדדי.הבלוטה הגדולה מימין 5*17ממ משמאל 5*14 ממ. ללא לימפואדנופתיה צווארית.
    סליחה על אורך השאלה והמון המון תודה !!!!!!
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תריס המשך רותי

ד''ר אודיל כהן-ועקנין
    30/03/2008

הי
    יש בתוך בלוטת תריס קשריות כאשר אחת מהן גדולה במיוחד עם מרכיב ציסטי.
    בד"כ מומלץ לנקר קשרית שגדלן מעל 1 ס"מ. אך במקרה שלך מכוון שיש מרכיב של תת פעיתות של בלוטת תריס, יתכן שטיפול תרופתי בELTROXINE יגרום לנסיגת הקשרית הגדולה.
    אני ממליצה שכן תפני לאנדוקרינולוג, צריך בדיקת רופא ועיון במסמכים האלה.
    בהצלחה
    ד"ר אודיל כהן-ועקנין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דר' אודיל !!!!!

רותי
    30/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו