בדיקת סוכר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בדיקת סוכר
    אבישג
    01/12/2013

שלום, במספר בדיקות דם כלליות שביצעתי בשנתיים האחרונות נמצאו ערכי סוכר גבוהים אך בתחום הנורמה - בין 90 ל- 95 (קופ״ח כללית). לאחרונה הפחתתי את צריכת הסוכר ובבדיקה שעשיתי בצום דווקא ערך הסוכר עלה ל- 100 שהוא הערך המקסימלי בתחום הנורמה. אני בת 39. כמעט לא עושה פעילות גופנית, רק מעט הליכה. אבקש עצתכם מה עלי לעשות כדי לשפר את המצב, והאם כדאי לעשות בדיקות עומק נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת סוכר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת סוכר - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    01/12/2013

שלום
    ניתן לשפר את ערכי הסוכר ע"י ביצוע פעילות גופנית ושמירה על משקל תקין.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, ועוד שאלה

אבישג
    02/12/2013

אני בעלת משקל תקין (רזה). אני מבינה מתשובתך כי רק פעילות גופנית תסייע להפחתת הערכים. מכיוון שאני מנסה להיכנס להריון ונמצאת בטיפולי פוריות אני מתקשה לבצע פעילות גופנית מסודרת. בהנחה שאכנס להריון בקרוב האם יש מקום לדאגה לגבי סוכרת בהריון ומה עוד אפשר לעשות?
    תודה מראש,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, ועוד שאלה - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    02/12/2013

שלום
    קשה לי להגיד אך כדאי לבצע מעקב עוד לפני שבוע 24 כאשר מתבצע בדיקת סקר לכל הנשים בהריון
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו