בחור צעיר ובריא עם נפילות סוכר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בחור צעיר ובריא עם נפילות סוכר
    עמית
    15/12/2013

שלום קוראים לי עמית אני בחור צעיר בן 22 ללא בעיות רפואיות מתאמן באופן קבוע ואפילו בכושר מצוין, בריא לחלוטין, לפני כשבועיים תקף אותי חיידק הסלמונלה ונטלתי אנטיביוטיקה למשך 10 ימים,שבמהלכם התחלתי להרגיש סחרחורות, כאבי ראש טשטוש, תחושת בלבול זיעה, ותחושה של עילפון אם לא הייתי יושב או נשכב, תסמינים אלו היו פוקדים אותי 3-4 פעמים ביום .הלכתי לבית החולים ולאחר בדיקות דם מעמיקות נתגלתה אצלי רמת סוכר בדם של 40, מכיוון שאני נמצא במדינה זרה כרגע ולא אוכל לחזור רק בעוד כחודש לא אוכל לבצע בדיקות יותר מעמיקות לבירור מקור הבעיה,הרופא נתן לי עירוי של גלוקוז לווריד ודקה מיד לאחר מכן הרגשתי חדש. הוא ייעץ לי לאכול כל שעתיים אפילו משהו קטן או חטיף ממותק כדי לשמור על רמת הסוכר בדם, ולהמשיך בדיקות בארץ.

שאלותי הן: מה יכול לגרום לבחור צעיר ובריא כמוני לנפילות הסוכר האיומות הללו והאם יש להיפוגליקמיה שפוקדת אותי קשר למחלת הסוכרת?
    ומה הדחיפות שלי להיבדק בדיקות מעמיקות, לחכות לראות אם התסמינים נעלמים או לחזור מיידית לארץ?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחור צעיר ובריא עם נפילות סוכר - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    16/12/2013

שלום
    התמונה מורכבת מידי כדי לייעץ דרך המייל. במידה ועדיין יש לך את ההתקפים האלו ונמדדים ערכי סוכר נמוכים למרות שהבראת אז לדעתי יש מקום לפנות לבירור ויעוץ רפואי מסדר בהקדם בין אם שם או בישראל.
    הסיבות לירידות סוכר הן רבות ושונות אם מדובר בזמן מחלה חריפה או במצב בריאותי טוב, כוללות פגיעה בתפקוד יותרת הכליה, הפרשה מוגברת של אינסולין ועוד. לעיתים גם בטרום סוכרת אך לדעתי לאור הגיל שלך , המידע שהנך בריא ומתאמן לדעתי אפשרות זו פחות סבירה וצריך לברר בהקדם את התופעה במידה ועדיין קיימת.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו