מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סכרת וחלבון בשתןמסוכרר 201320/12/2013
שלום בן 61 בבדיקות שגרתיות נמצא השבוע =128 GLUCOSE
AC1=6
MICROALBUMIN/CREAT =45
MICROALBUMIN-U SAMP=82
CREATINE-U SAMPLE=184.20
ברקע ילד מאוזן (תסמונת החלוק הלבן) מטופל מספר שנים אנדלקס 20 פעם ביום
ועכשיו רשמה לי הרופא כדור מסוג גלוקומין 850 פעם ביום
הרופא ישר אמר לי כי החלבון בשתן כתוצאה מהסוכרת
ואחזור בעוד 3-4 חודשים לבדיקה חוזרת
הייתי המום ולא שאלתי -האם הפכתי בפתאומיות לחולה כליות? האם זה ניתן לריפוי במידה ואפסיק לצרוך סוכרים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת וחלבון בשתן - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס20/12/2013שלום
כדאי לחזור על בדיקת מיקרואלבומין 3 פעמים וגם לבצע בדיקת שתן לכללית. באופן עקרוני אם 2 מתוך 3 בדיקות גבוהות אז קיימת הפרשת חלבון בשתן אשר יכולה לנבוע מסוכרת, ילד או מסיבות נוספות. כמות החלבון הנה קטנה ואתה נוטל ENALADEX אשר הנה תרופה אשר מגינה על פגיעה כליתית. ממליצה לחזור על הבדיקות ולפי הצורך להתייעץ עם נפרולוג
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך
מסוכרר 201320/12/2013האם לחזור על בדיקה שבוע אחרי שבוע או כמו שאמר לי הרופא לחזור בעוד 3-4 חודשים
לא ציינתי כי באותו תקופה הייתי חולה מזיהום עם חום וצמרמורות והייתי צריך לקום מספר פעמים בלילה לשירותים למתן שתן כמו כן קיבלתי אנטיביוטיקה מסוג פניצילין על אנגינה או שפעת עם בלוטת לימפה כואבת בצוואר
השאלה שלי האם זה ניתן לריפוי בעיית החלבון בשתן ברגע שאפסיק לצרוך סוכרים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)