תת תפקוד בלוטת התריס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תת תפקוד בלוטת התריס
    כרמית
    22/05/2007

אני בת 27 ולאחר דיאטה שהורדתי 34 קילו במשך שנה וחצי עשיתי בדיקות דם והתברר שרמת הTSH שלי 7.7 נאמר לי שזה תת תפקוד בלוטת התריס ניסתי להיכנס להריון והוסבר לי שהסיבה שלא נקלטתי היא בגלל בלוטת התריס (עלי לציין שהיה לי דלקת בבלוטה לפני 7 שנים שהסתדר לבד) יש לעוד חודש שוב בדיקה ובעוד מספר ימים אולטרסאונד
    השאלות
    1.אם אני יתחיל לקחת כדורים לטיפול בבעיה -האם גם בעית הפריון ומחזור החודשי יסתדרו על לציין שיש לי ילד ואני רוצה שוב להיכנס להריו.

2. אני מעדיפה קודם לטפל בבעיה לפני קליטה להריון -אני לוקחת חומצה פולית האם עלי להפסיק ולשמור שלא להיקלט או שאין לי סיכוי להיקלט.

3 תוך כמה זמן מרגע הטיפול הבעיה מסתדרת וניתן להיקלט
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת תפקוד בלוטת התריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת תפקוד בלוטת התריס

פרופ' רפאל לובושיצקי
    24/05/2007

שךום כרמית,
    אני בהחלט מסכים אתך שיש קודם לאהחן ןלטפל בנושא בלוטת התריס ורק אחר כך לחשוב על הריון.
    תת פעילות של בלוטת התריס מאובחנת רק לאחר 3 בדיקות חוזרות לארך זמן של כ-3 חדשים שמראות חזרה של הבדיוקת. יתכנו מצבים זמנהיים שחולפים ואין תת פעילות כרונית. תיתכן גם טעות מעבדה.
    לכן קודם יש לאבחן שהבעיה אכן קיימת.
    בברכה,
    פרופ לובושיצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו