ירידות סוכר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• ירידות סוכר
    דניאלה
    10/02/2014

שלום,
    אני כבת 30, מזה תקופה ארוכה אני חווה ירידות בסוכר, בעיקר בשעות אחר הצהריים -כ3 שעות לאחר ארוחה תוצאות של 62-75 בבדיקה ביתית.
    אשמח לדעת מהי תוצאה נורמלית של סוכר 3 שעות לאחר ארוחה, ועם אילו רופאים ניתן להתייעץ לגבי ירידות בסוכר, כי כמעט כל הרופאים הפנימיים איתם ניסיתי להתייעץ על כך לא הבינו בזה. האם יש מה לעשות חוץ מלאכול הרבה פעמים ביום? כי קשה לי לאכול כ"כ הרבה, ואם אני לא אוכלת פחמימות יש לי כאבי ראש קשים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידות סוכר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידות סוכר - תגובה

ד''ר מאיה איש שלום
    15/02/2014

שלום דניאלה,
    ערך סוכר של עד 70 הוא תקין.
    אני ממליצה לך להוועץ באנדוקרינולוג בכדי להגיע לאבחנה של בעייתך והחלטה על טיפול
    אחת הסיבות האפשרית לירידה ברמות הסוכר (בערכים שציינת) היא הפרשת יתר של אנסולין ע"י הלבלב ואז הדרך להמנע היא דווקא להגביל כמות פחמימות ולצרוך פחמימות מורכבות ולאו דווקא לאכול לעיתים קרובות, אך כאמור ישנן סיבות נוספות אפשריות לירידה של רמת הסוכר אחרי האוכל, ולצורך כך חיונית אנמנזה בדיקה גופנית ובדיקות נוספות
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו