מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם מותר לעסוק בפיתוח גוף לשם הגברתאפי11/03/2014
הרגישות לאינסולין? (סכרת סוג 1)
שלום,
בן 35, הגעתי לרמת התנגדות לאינסולין די גבוהה ומחפש אסטרטגיות להגביר את הרגישות.
המשקל הטבעי שלי די נמוך (BMI 21) כך שאין לי לאן לרדת, לעומת זאת דווקא חשבתי על לעלות. עד לאחרונה עסקתי יותר בפעילות אירובית (ריצה), אבל כיוון שזה כבר לא עוזר כפי שעזר בעבר אני מעוניין להוסיף גם הרמת משקולות.
הבעיה היא שאני לא בטוח לגבי ההשלכות של המעשה- כי מצד אחד מסת השריר אמורה לגדול אבל מצד שני כך גם המשקל ומה שיקרה כשאגיע לגיל יותר מבוגר ואותו משקל יתהפך משרירים לשומן...
אשמח מאוד לשמוע את דעתכם...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר לעסוק בפיתוח גוף לשם הגברת - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס18/03/2014שלום
שמירה על משקל תקין ופעילות גופנית חשובים להפחתת תנגודת לאינסולין. קיים גם מרכיב גנטי אשר אותו לא ניתן לשנות. הגדלת מסת שריר תגביר את המטבוליזם הבזלי ויעזור לשמירה על המשקל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אך האם מסת השריר המסייעת של היו
אפי19/03/2014היום, אינה משוכת השומן ההרסנית של המחר?
הרי כל הזמן מזהירים אותי מלעלות במשקל כיוון שישנו קושי לרדת ממנו, אז האם אותו משקל שצוברים בגיל צעיר (יחסית) לא הופך לשומן בגיל מבוגר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה.
אפי02/04/2014הקפצה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)