האם מותר לעסוק בפיתוח גוף לשם הגברת

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• האם מותר לעסוק בפיתוח גוף לשם הגברת
    אפי
    11/03/2014

הרגישות לאינסולין? (סכרת סוג 1)

שלום,
    בן 35, הגעתי לרמת התנגדות לאינסולין די גבוהה ומחפש אסטרטגיות להגביר את הרגישות.
    המשקל הטבעי שלי די נמוך (BMI 21) כך שאין לי לאן לרדת, לעומת זאת דווקא חשבתי על לעלות. עד לאחרונה עסקתי יותר בפעילות אירובית (ריצה), אבל כיוון שזה כבר לא עוזר כפי שעזר בעבר אני מעוניין להוסיף גם הרמת משקולות.
    הבעיה היא שאני לא בטוח לגבי ההשלכות של המעשה- כי מצד אחד מסת השריר אמורה לגדול אבל מצד שני כך גם המשקל ומה שיקרה כשאגיע לגיל יותר מבוגר ואותו משקל יתהפך משרירים לשומן...

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם...
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מותר לעסוק בפיתוח גוף לשם הגברת - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    18/03/2014

שלום
    שמירה על משקל תקין ופעילות גופנית חשובים להפחתת תנגודת לאינסולין. קיים גם מרכיב גנטי אשר אותו לא ניתן לשנות. הגדלת מסת שריר תגביר את המטבוליזם הבזלי ויעזור לשמירה על המשקל.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, אך האם מסת השריר המסייעת של היו

אפי
    19/03/2014

היום, אינה משוכת השומן ההרסנית של המחר?
    הרי כל הזמן מזהירים אותי מלעלות במשקל כיוון שישנו קושי לרדת ממנו, אז האם אותו משקל שצוברים בגיל צעיר (יחסית) לא הופך לשומן בגיל מבוגר?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקפצה.

אפי
    02/04/2014

הקפצה.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו