בלוטת התריס ופרוגינובה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס ופרוגינובה
    שירי
    21/04/2014

שלום, אני בת 28 עוברת טיפולי פוריות. התחלתי סבב של החזרת מוקפאים ואני שבועיים לוקחת פרוגינובה.
    יש לי השימוטו אך מטופלת בדיקור. Tsh 2.9 ונוגדנים 122 רגע לפני התחלת הטיפןל. האנדוקרינולוג המליץ השבוע להתחיל לקחת יוטירוקס 50 מ״ג 6 פעמים בשבוע. אתמול (אחרי 3 ימים של יוטירוקס ושבועיים של פרוגינובה) הtsh-5.44, אני אמורה לעבור מחר החזרת עוברים. האם זה קפץ בגלל הפרוגינובה? האם זה ייסתדר במהרה או שיש להגדיל מינון? אני מפחדת שיהרוס את הסיכויים הפעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת התריס ופרוגינובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס ופרוגינובה - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    21/04/2014

שלום
    יתכן והעליה בTSH נובעת מהטיפול בפרוגינובה והורמונים אחרים . ממליצה להתייעץ עם האנדקורינולוג ולהעלות את המינון של יוטירוקס תוך מעקב צמוד של ערכי TSH. יציאה מאיזון בעת טיפולי הפריה אינה נדירה .
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שירי
    21/04/2014

התחלתי לקחת יוטירוקס לפני 4 ימים, תוך כמה זמן אראה את ההשפעה בבדיקות דם על הtsh? מה המינון הרצוי במצב של tsh 5.4?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    21/04/2014

שלום,
    כדאי לבדוק שוב TSH כעבור כ-3 שבועות.
    לגבי המינון תלוי במשקל ועוד נתונים: לרוב לבעיה קלה כ50 מיקרוגרם בין 5- 6 פעמים בשבוע.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו