הזעה בפנים

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• הזעה בפנים
    סיגל
    09/04/2008

שלום,
    בשנה האחרונה, מאז שילדתי, אני סובלת מגלי חום המלווים בהזעה בפנים. התופעה נמשכה גם כאשר הפסקתי להניק וקיבלתי מחזור, וגם כשהתחלתי לקחת גלולות. רופא הנשים הפנה אותי לבדיקות הורמונים (פרולקטין, LH, TSH, FSH) והתוצאות תקינות.
    קראתי שיתכן שהתופעה נובעת משילוב של גורמים עצביים לא רצוניים יחד עם גורמים הורמונליים. לאיזה הורמונים הכוונה? קורטיזול?
    חשוב להדגיש שהתופעה לא היתה קיימת טרם הלידה. האם אנדוקרינולוג יכול לסייע לי? האם ניתן לקבל טיפול תרופתי שיסייע להחזיר את האיזון ההורמונלי שכנראה הופר?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעה בפנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיגל

ד''ר אודיל כהן-ועקנין
    09/04/2008

שלום לך,
    אני מבינה שבדיקות הורמונים שציינת תקינות.
    לכן צריך להמשיך את הבירור. האם יש גם דפיקות לב?הרגשת רעב? סומק בפנים?שינוים ביציאות שלך ובמשקל.
    אי אפשר לתת לה רשימת בדיקות כמו רשימת מכולת, את כן צריכה לבקש הפניה לרופא אנדוקרינולוג והבדיקות צריכות להיות מכוונות בהתאם לממצאים בבדיקה ולפי שאלות ספציפיות שחלקן ציינתי.
    בברכה
    ד"ר אודיל כהן-ועקנין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

סיגל
    09/04/2008

תודה על התשובה המהירה.
    בדיקות הורמונים שעשיתי לאחר סיום המחזור: פרולקטין - 124, TSH -1.7, LH - 4, FSH -9.
    אשמח לשמוע גם את חוות דעתך - האם התוצאות תקינות?
    לגבי שאלתך - ההזעה מלווה בדפיקות לב ובסומק בפנים.
    אין הרגשת רעב או שינוים ביציאות ובמשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגל המשך

ד''ר אודיל כהן-ועקנין
    09/04/2008

הי סיגל
    הבדיקות שלך תקינות לחולטין
    ראה תשובתי הקודמת.
    ד"ר אודיל כהן-ועקנין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו