חום סובפיבירלי ,סוכרת,וקנ

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• חום סובפיבירלי ,סוכרת,וקנ
    דנה
    19/06/2014

שלום-מזה כחודש אני חשה לסירוגין לא בטוב.ואין לי חום-הוא נע בין 37.3-37.6, אך זה די גבולי ...
    ברקע יש לי סוכרת נעורים,תת פעילות בלוטת התריס(השימוטו), pcos , לפני כשלושה שבועות אושפזתי עקב DKA - ובאישפוז הרופאה הפנימאית אשר מטפלת בי אמרה שחלק מהחמצת נבעה לדעתה גם מכך שאני. מפתחת מחלה או משהו כזה.. אז עשו תרביות דם(כל 4 שעות),ולא נמצא זיהום-אך נמצאה פטריית קנדידה..
    אשר לגבייה לט אמרו לי שום דבר-אלא אני הסתכלתי בתוצאות מעבדה במשתמש שלי בבית החולים(אני עובדת בבית החולים),ולכן רציתי לשאול איך ייתכן שלא אמרו לי לגבי זה שום דבר..ומה עוד צריך לבדוק?ואיך לטפל וכו׳..?
    והאם כל זה נובע מהסוכרת?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום סובפיבירלי ,סוכרת,וקנ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום סובפיבירלי ,סוכרת,וקנ - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    27/06/2014

שלום
    לא ברור לי מאיפה היתה צמיחה של קנדידה . בכל מקרה ממליצה שתחזריי למחלקה בה קיבלת טיפול האם הממצא משמעותי או ליעוץ זיהומוגלוגי. כדאי לבדוק גם רמות קורטיזול בבוקר כדי לאתר חסר קורטיזול מחלה אשר הנה נדירה אך שכיחה יותר אצל אנשים עם סוכרת מסוג 1 והשימוטו.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו