תופעות לוואי של גלוקומין?

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי של גלוקומין?
    חדשה כאן
    20/06/2014

ד"ר שלום רב,

לפני חמישה ימים התחלתי לקחת גלוקומין - כדור אחד ליום בינתיים - וכבר בלילה הראשון לאחר מכן התחלתי להרגיש לא טוב. קמתי באמצע הלילה עם סחרחורת ובחילות וקלקול קיבה.
    מאוחר יותר, כאשר מדדתי חום , גיליתי שיש לי גם חום.
    בינתיים נוספו גם כאבי ראש חזקים שמחמירים בהתכופפות קלה.
    במקביל לכל אלה - אתמול קיבלתי מחזור.

האם תופעה של חום ביחד עם יתר התופעות שציינתי יכולה להיגרם מהתרופה?

הוצע לי לנסות להפסיק את התרופה ולראות אם זה ממנה, אבל בגלל שיש לי כרגע גם מחזור - לא אוכל במילא לבודד את הסיבה (לפחות לכאבי הבטן והשלשולים), לכן החלטתי להמשיך עם הכדור אחד ליום.

כמו כן, קראתי קצת שאלות ותשובות בפורומים בנושא, והבנתי שהתופעות האלה יכולות להיות קשורות לתקופת ההסתגלות לכדור, וזו עוד סיבה שהחלטתי להמשיך בינתיים לקחת את הכדור.

בתודה מראש על התשובה.

האם זה אומר שתרופות מהסוג הזה לא מתאימות לי? מה האלטרנטיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לוואי של גלוקומין?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי של גלוקומין? - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    27/06/2014

שלום
    תופעת לוואי ידועה של גלוקומין הן תופעות של מערכת העיכול: בחילה, שלשול וכאבי בטן אשר לרוב מתרגלים אליהם אך לפרקים יכולות להיות משמעותיות. ממליצה להמשיך או במידה ואת שוקלת להפסיק לנסות חצי כדור אך לא לותר בקלות.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוקומין

דיין יעקב
    07/02/2015

אני סובל מסכרת גבולית הרבה שנים .וכן מערמונית מוגדלת במעט.
    לאחרונה התחלתי בטיפול של גלוקמין )לפני מספר ימים. הפסקתי לקום להטיל שתן בליליה וכן מתעורר עם יובש חזק בפה .האם זוהי תופעה של הגלוקמין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו