נפילות סוכר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• נפילות סוכר
    ליאת
    28/08/2014

שלום,
    אין לי סוכרת(לפחות לא יודעת על זה), בת 39, רזה מאוד מטבעי, בבדיקת דם אחרונות בצום(לפני כשבוע) הסוכר היה נדמה לי שמונים וקצת שזה תקין על פי הרופאה שלי. אבל לאחרונה יש לי קצת יותר נפילות סוכר מפעם. אף פעם חא הקפדתי על אכילה מסודרת ומדי פעם היו לי נפילות סוכר שכללו קצת רעד בידיים ורעב אימתני, טיפ טיפה חולשה. זה קרה לי לאחרונה כמה פעמים בתדירות של פעם בשבוע- שבועיים, אחרי שעות רבות שלא אכלתי (נגיד רק איזה כמה קרקרים מהבוקר עד הצהריים).
    אני דואגת שאולי זה מבשר על סוכרת. האם ללכת לברר את זה?
    יש לציין שאני היפוכונדרית, מנסה להתמודד עם הבעיה הזאת עם פסיכולוג קוגניטיבי. לכן איני יודעת אם ללכת לברר את זה ולעשות עוד בדיקות או שאני מגזימה.
    אשמח לתשובה, תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפילות סוכר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד משהו

ליאת
    28/08/2014

שאר הבדיקות היו תקינות, כולסטרול מעולה (לדברי הרופאה) שומנים נמוכים. בנוסף אני רוכבת על אופניים לעבודה, לפחות חצי שעה רכיבה מצטברת ביום.
    האם הגיוני שיש לי טרום סוכרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    29/08/2014

שלום
    קשה לי לדעת אם אכן קיימות ירידות סוכר מאחר ואין לנו תעוד של הערכים בזמן תחושה לא נעימה. בכל מקרה תופעות אלו אינן נדירות גם אצל אנשים בריאים. ממליצה לשוחח עם רופא המשפחה וביחד להחליט אם יש מקום להמשך בירור.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו