מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נפילות סוכרליאת28/08/2014
שלום,
אין לי סוכרת(לפחות לא יודעת על זה), בת 39, רזה מאוד מטבעי, בבדיקת דם אחרונות בצום(לפני כשבוע) הסוכר היה נדמה לי שמונים וקצת שזה תקין על פי הרופאה שלי. אבל לאחרונה יש לי קצת יותר נפילות סוכר מפעם. אף פעם חא הקפדתי על אכילה מסודרת ומדי פעם היו לי נפילות סוכר שכללו קצת רעד בידיים ורעב אימתני, טיפ טיפה חולשה. זה קרה לי לאחרונה כמה פעמים בתדירות של פעם בשבוע- שבועיים, אחרי שעות רבות שלא אכלתי (נגיד רק איזה כמה קרקרים מהבוקר עד הצהריים).
אני דואגת שאולי זה מבשר על סוכרת. האם ללכת לברר את זה?
יש לציין שאני היפוכונדרית, מנסה להתמודד עם הבעיה הזאת עם פסיכולוג קוגניטיבי. לכן איני יודעת אם ללכת לברר את זה ולעשות עוד בדיקות או שאני מגזימה.
אשמח לתשובה, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
ליאת28/08/2014שאר הבדיקות היו תקינות, כולסטרול מעולה (לדברי הרופאה) שומנים נמוכים. בנוסף אני רוכבת על אופניים לעבודה, לפחות חצי שעה רכיבה מצטברת ביום.
האם הגיוני שיש לי טרום סוכרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס29/08/2014שלום
קשה לי לדעת אם אכן קיימות ירידות סוכר מאחר ואין לנו תעוד של הערכים בזמן תחושה לא נעימה. בכל מקרה תופעות אלו אינן נדירות גם אצל אנשים בריאים. ממליצה לשוחח עם רופא המשפחה וביחד להחליט אם יש מקום להמשך בירור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)