מעקב אחר סוכר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• מעקב אחר סוכר
    גיא
    09/03/2015

היי,

אני משתדל לעקוב אחר בדיקת סוכר במכשיר ביתי,בעקבות תוצאה של 106 במעבדה לפני כחודשיים.
    בבוקר אני בודק ויש לי בסביבות 95 ושעתיים לאחר ארוחת צהריים בסביבות 125 .
    היום בבוקר בדקתי והיה לי 111 לאחר 8 שעות צום האמת שמעט נלחצתי
    השאלה היא איך זה קורה ?כי במהלך היום אני בודק ויש לי בסביבות ה95 ולאחר ארוחת צהריים פחות מ140?
    נכון להיום אני מקפיד על פעילות גופנית ואני בכושר,לא אוכל מתוקים,נמנע מפחמימות מרובות וכו.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב אחר סוכר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקב אחר סוכר - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    14/03/2015

שלום
    ערכי הסוכר בצום תלויים ייצור הגלוקוז מהכבד וקיימים אנשים שהערכים בצום בבוקר הנם הגבוהים ביותר.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה אומר??

טל
    14/03/2015

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובת רופא המשפחה

גיא
    15/03/2015

היי,

ערכי הסוכר בבוקר לאחר צום בסביבת 95-98 ומהלך היום כשלוש שעות ללא אוכל הסוכר הוא כ95 ושעתיים לאחר אוכל(מעט פחמימות)הוא 120
    הרופא טוען שאין טעם לבצע העמסת סוכר אלא לשמור
    יש לציין שאני עושה ספורט(ריצה)ולא אוכל בכלל מתוקים .
    כמו כן אני נוטל קרוב לחצי שנה כדור לימיסיל נגד פטרת בציפורניים והרופא אומר שהשפעת הכדור יכולה לגרום לתופעות מהסוג הזה וגם להעלאת הקריאטנין שאצלי מעט גבוה.
    אשמח לקבל חוות דעת נוספת.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו