בלוטת התריס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס
    א
    25/08/2015

שלום
    אני בת 32 ומעוניינת להיכנס להריון. מזה שנתיים לוקחת יוטירקס במינון של 50 מג ליום 5 ימים בשבוע (משקל 48) . בבדיקה של ה tsh התקבלה תוצאה של 4.73
    ביקשתי את הבדיקה ללא קשר לרצון להיכנס להריון לאחר שהרגשתי עייפות וחלה עליה במשקל (הסמפטומים של עליה ב tsh משפיעים עלי מיידית גם כשהערכים יחסית נמוכים ופחות משפיעים על אחרים). הרופאה אמרה שהערך תקין וגם אם אני רוצה להיכנס להריון זה תקין. ממה שאני יודעת רצוי לפני הריון לשמור על ערך tsh של 2 בערך וגם בהריונות קודמים המינון הועלה לפני הריון. לא ככ יודעת מה לעשות לאור זה שהרופאה אמרה שתקין. אשמח לתשובה מגורם מקצועי ספציפי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת התריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    12/09/2015

שלום
    קיימת המלצה לTSH מתחת ל2.5 לפני כניסה להריון אם כי אין באמת הוכחה שרמה מעט גבוהה יותר מזיקה, עדיף להביא את הערכים לערכים התקינים אצל נשים ללא מחלת בלוטת תריס ולכן לדעתי יש מקום להעלות מינון
    שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו