משאבת אינסולין וסנסור

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• משאבת אינסולין וסנסור
    דני
    24/09/2015

שלום רב,

אני בן 37 עם סכרת נעורים מגיל 13, רוב השנים לא מאוזן, בבדיקות האחרונות a1c 11.5 החלטתי לקחת את העניינים לידיים ובין היתר לעבור למשאבת אינסולין אני אמור לבחור בין המשאבה של medtronic לבין המשאבה של dyn diagnostica ובנוסף מנסה להבין מהן הזכויות שלי בנוגע לסנסור למדידת סוכר שנותן מצב עדכני של רמת הסוכר בדם ומשודר למשאבה כי מצוין באתר שבמידה והסכרת לא מאוזנת ובמידה ויש 2 היפויים בשנה האחרונה הסנסור מגיע כחלק מסל הבריאות, העניין הוא שלאחר כל כך הרבה שנים עם סכרת אני לא הולך לקבלת טיפול רפואי במקרה של היפו ואפילו במקרי איבוד הכרה איני הולך האם הזכרונות בגלוקומטר הפרטי הן הוכחה מספקת להיפויים?
    בגדול מחפש עזרה שמבהירה מהם הזכויות וחשוב לי גם לקבל מידע איזו משאבה עדיפה.

תודה רבה וחגים שמחים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משאבת אינסולין וסנסור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משאבת אינסולין וסנסור - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    26/09/2015

שלום
    בסל הבריאות האישור לסנסור לאדם מבוגר הוא עדות של שני אירועי היפוגליקמיה קשים המתועדים . אני מציעה לך לדון על כל הנושאים האלו כולל איזו משאבה עדיפה עם רופא הסוכרת שלך. לכל משאבה יש יתרונות וחסרונות. למשאבה יש מדטרוניק יש אפשרות לחיבור לסנסור במידה ויאושר או במידה ויהפוך לזמין יותר, למשאבה של DYN יש יתרונות נוספים כגון מד סוכר המובנה בתוך השלט עצמו ומקל על האיזון.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו