תת פעילות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תת פעילות
    אורית
    27/10/2015

הי
    אני סובלת מהושימוטו כמה שנים היתי במעקב כל חצי שנה אבל לפני חודש היה לי יתר פעילות בבלוטת התריס והחודש תת פילות
    TSH 8.01
    T4
    8.2

T3 3.5
    האם אני צריכה טיפול? תרופתי
    אם לא אקח טיפול בחודשיים הקרובים האם מסוכן? האם אשמין עוד ועוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת פעילות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת פעילות - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    31/10/2015

שלום יפה
    ממליצה שתתתיעצי עם אנדוקרינוג. קיימת תת פעילות בלוטת תריס אבל רמת FT4 יחסית נמוכה יותר מהצפוי לרמת הTSH ויתכן וכדאי לבדוק הורמונים נוספים.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלטרוקסין

אורית
    31/10/2015

הי
    שמעתי שתרופה זו שרובם לוקחים הורסת את הבלוטה לחלוטין..האם נכון|||? רוב הנשים ספרו שלא עזרה להם וכל הזמן מעלים את המינון..וגם בקשר להשמנה שמרו ולא שרזו ..זה מייאש אותי
    אם לא אקבל את התרופה ואנסה בדרך טבעית תתרפא הבלוטה? או עם ערכים אלו היא כבר נהרסה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלטרוקסין - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    01/11/2015

שלום
    התרופה לא מנוונת את הבלוטה אך גם לא מתקנת את הבעיה הבסיסית בגללה קיימת תת פעילות וזאת הסיבה לעליה במינון עם הזמן.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו