מחסור בT3 למרות איזון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• מחסור בT3 למרות איזון
    עדי
    19/11/2015

בת 40 סובלת מתופעות שנלוות לתת פעילות בלוטת התריס למרות שאני מאוזנת בבדיקות הדם(_עייפות,כאבי שרירים פרקים,נימול,הפרעות שינה ). ויש הרבה כמוני ... שמתי לב שמה שמשותף ביננו זאת העובדה שאנחנו מאוזנות אבל הT3F שלנו הוא בגבולות ה4.לעומת T4 שיחסית גבוהה 16 .כמוכן בנות שהT3 שלהן 5 ומעלה מרגישות מאוזנות וטוב. האם תוספת T3 לרמה של 5 יכולה לעזור בחוסר הרגשה מיטבית?ולשפר את מצבנו? האם לא כדאי לנסות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחסור בT3 למרות איזון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחסור בT3 למרות איזון - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    22/11/2015

שלום
    תוספת של T3 לטיפול בתת פעילות בלוטת תריס הנו נושא מעט שנוי במחלוקת ולא מומלץ באופן גורף במיוחד אם רמות FT3 תקינות (ישנן כאלו שרמות FT3 נמוכות אז ניתן לעיתים לשקול טיפול זה). בכל מקרה הגישות הן שונות בין רופאים שונים אך האגודה האמריקאית לבלוטת תריס ממליצה על טיפול בTHYROXINE בלבד ללא T3.
    בכל מקרה מומלץ לבצע בדיקות נוספות לודא שהתסמינים לא נובעים ממחלות אחרות .
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך!! ארמור

עדי
    24/11/2015

אני יודעת שדווקא בארה"ב מקובל טיפול בארמור- שילוב של T3 T4 . איזו בדיקות לכיוונים נוספים אני צריכה לעשות לדעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בי 12 , סוכרת, נוירופתיה, נמצא תקין

עדי
    24/11/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו