מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סכרת הריוןנטע21/12/2015
שלום
שבוע 26 עשיתי העמסת סוכר 50. לא אכלתי לפני. יצא לי 138 והרופא שלח לבדיקת 100. יש לי מספר שאלות בבקשה:
1. האם זה שלא אכלתי לפני משפיע על התוצאה?
2. אם העמסת 100 תהיה תקינה זה אומר שגם לא תוכל להתפתח סכרת בהמשך?
3. האם אני אמורה להגביל את כמות המתוקים שאני אוכלת כרגע?
4. מה הסיכויים שתאובחן סכרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת הריון - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס26/12/2015שלום
צריך שמירה על דיאטה מאוזנת והקפדה לא לעלות בצורה מופרזת במשקל חשובה.
בהתאם לבדיקת העמסת סוכר ל100 גרם תקבלי הנחיות לגבי צורך במעקב ואו טיפול.
במידה וערכים גבוליים (למשל רק ערך אחד מעל הנורמה) מומלץ לעקוב אחר ערכי סוכר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכרת הריון ותזונה נכונה
שימרית18/01/2016סוכרת הריון ותזונה נכונה... סוכרת הריון הינה דבר שכיח היכול להופיע במיוחד בחצי השני להריון. הסוכרת ההריונית יכולה לסכן הן את האם והן את התינוק ולכן חשוב לאבחנה ולטפל.
סוכרת הריון הינה תופעה שכיחה מאוד, כ- 4% מן הנשים עלולות ללקות בה בזמן ההריון. הסיבה להיווצרות הסוכרת הינה בשלייה התומכת בגדילת העובר. השלייה מפרישה הורמונים אשר עוזרים לעובר להתפתח אך יחד עם זאת גורמים לעמידות מוגברת של האם לאינסולין.
הקפדה על תזונה נכונה שומרת על רמות הסוכר בדם ותורמת בריאותית לאם ולתינוק. התפריט נבנה בהתאם למשקלה של האם טרם הריונה וכולל בתוכו מגוון רחב של ערכים תזונתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)