ייעוץ בנושא אולטרסאונד בלוטת התריס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• ייעוץ בנושא אולטרסאונד בלוטת התריס
    שרה
    05/01/2016

שלום, בביקורת על בלוטת התריס נצפו:קשרית 0.4 ס"מ אנאקונית בצד ימין וקשרית מעורבת 0.5/0.7 ס"מ עם זרימות והסתיידויות בתוכה בצד שמאל. אין שינוי בגודל הקשריות מלפני שנה וחצי. גודל האונות ומרקמן תקין ואין בלוטות לימפה חשודות. תוצאות בדיקות תפקוד הבלוטה והורמוניה ובדיקות הדם הכלליות מצויינות. אני בת 66 בריאה, פעילה מאד ואיני נוטלת תרופות. האנדקרינולוגית שלי מאד רגועה וחושבת על מעקב בעוד מספר חודשים ואני לחוצה. מה דעתכן? איך להתנהל? אודה למענה מהיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ בנושא אולטרסאונד בלוטת התריס - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    10/01/2016

שלום
    הקשרית של 0.7 ס"מ נראית מעט חשודה. היום נהוג לבצע ניקור (FNA) של קשריות מעל 1 ס"מ אבל אין כאן ממש חוקים. תלוי בגילך, סיפור משפחתי ועוד סיבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

שרה
    10/01/2016

האם נכון יהיה לערוך אולטרסאונד במכון נוסף על מנת לאושש את גודל הקשרית? האם עדיף לחכות מספר חודשים ולבצע בדיקת מעקב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    16/01/2016

אני ממליצה שתדוני על כך עם אנדוקרינולוג אשר יכול לשקול ולהחליט לפי כל הנתונים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שרה
    16/01/2016

תודה רבה על ההתייחסות והתשובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו