מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרעה כדור בצווארחלי28/01/2016
לדר' רוזני שלום רב,
אני בת 62 מטופלת באינדרוקסין מזה 5 שנים 50 מ"ג מאז - לרוב מאוזנת בדיקה מ-11.15 - 4.5
מזה מעל חודש אני מרגישה מתחת לצואר כמו גוש מפריע במיוחד שאני שוכבת
בימים אלו יותר, גם בכל תנוחה ,לא כואב הגרון. עשיתי אולטרסאונד ובדיקה אצל רופא אף אוזן גרון
צילום דרך האף לא נראה משהו חריג. ההמלצתה להגיע לגאסטרו.
(אציין גם שלפני כ-7 חודשים במעי הגס כרתו פוליפ שהיה ממהיר ולפני חודש בדיקה חוזרת גדל באותו מקום).
החשש שלי אולי משהו שקשור לבלוטת התריס !?
בבקשה מה עלי לעשות - אני פשוט חסרת אונים, מודאגת מאוד.
אודה תגובתך
בתודה מראש
ב.רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעה כדור בצוואר - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס06/02/2016שלום
עשיתי את בדיקת הUS שלא הראתה שקיים גוש עד כמה שאני מבינה.
לא ציינת אם בדיקת TSH תקינה אך במידה ואכן כך אז צריך להמשיך בירור ע"י רופא אאג וגסטרו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוש בצוואר
חלי07/02/2016לדר' רוזני
שלום רב
מודה מאוד לתגובתך, לא פירטתי תוצאות בדיקה בפניתי,
תוצרות בדיקה:
בלוטת התריס אינה מוגדלת עם אחידות קלה במרקמה.
אונה ימנית בממדין כ -35*10* מ"מ, נצפתה קשרית היפואקוגנית בגודל 7 מ"מ וציסטה זעירה בגודל 3 מ"מ.
אונה שמאלית בממדים כ - 39*9*13 מ"מ, נצפתה קשרית איזואקוגנית בגודל 7 מ"מ
וקשרית היפואקוגנית בגודל 5 מ"מ.
איטמוס בעובי 2 מ"מ עם קשרית היפאקוגנית קטנה בגודל 3 מ"מ.
בלוטות לימפה: לא נצפו בלוטות לימפה צוואריות מוגדלות.
ההמתנה לרופא זה כמה חודשים טובים עד אז אדם חסר אונים עם דאגות
אני תקווה שכתיבת תוצאות אלו אוכל לקבל לפחות תמונת מצב שאוכל לדעת באיזה דחיפות לפעול
אני מודה מאוד מאוד מקרב לב
באר חלי רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)