קושי להגיע לאיזון הסוכרת

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• קושי להגיע לאיזון הסוכרת
    כ.א
    30/01/2016

אני בת 56 ובבדיקות לפני כחצי שנה התשובה היתה 116 סוכר בבוקר בממוצע לשלושה חודשים 6.5. בהתייעצות עם רופאה אינדוקרינולוגית ניתנו לי כדורי גלוקומין פעמיים ביום שגרמו לי כאבים בקיבה ואחרי כשלושה שבועות הפסקתי לקחת אותם. רופא המשפחה החליף לי לכדורי אמריל 1 מ"ג. בהתייעצות עם רופאה קרדיולוגית היא החליפה עוד פעם התרופה לכדורי גלאבוס שנלקחו כחודש נוסף. אחרי שלושה חודשים הממוצע נשאר 6.5 ובדיקות סוכר בבוקר 120. שוב החליף לי רופא המשפחה את התרופה לפורסיגה ואחרי שלושה חודשים התוצאה בבוקר היתה 124 הממוצע 6.9. זה עלה, בהתייעצות עם רופא אינדוקרינולוג הוא החליט לתת לי בוקר וערב חצי כדורי גלוקומין ובצהריים כדור גלאבוס. הוא נתן לי לעשות בדיקות דם בבית בוקר צהריים ערב ולילה ממוצע כל שלושה ימים. התוצאה היא שבבוקר יש לי תוצאה של 130 למרות נטילת הכדורים. הרופא אומר הכדורים אלו אמורים לעזור שסוכר לא יעלה ולא להוריד ערכים. שאלתי היא האם התוצאה בבוקר לא גבוהה למרות שאני נוטלת כדורים כשבועיים? ומה לעשות בבעיה שערכי הסוכר לא יורדים למרות כל הכדורים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי להגיע לאיזון הסוכרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי להגיע לאיזון הסוכרת - תגובה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    06/02/2016

שלום
    בשלב התחלתי של סוכרת ישנן אופציות רבות לטיפול. הבסיס הוא לרוב מטפורמין אשר אותו כדאי להתחיל בהדרגה כדי להפחית כאבי בטן . לפי מה שסיפרתי נראה שהטיפול בGALVUS היה המוצלח ביותר ועוד יתרון שהוא לא גורם להיפוגליקמיה (ירידות סוכר) כמו AMARYL.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו