מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קושי להגיע לאיזון הסוכרתכ.א30/01/2016
אני בת 56 ובבדיקות לפני כחצי שנה התשובה היתה 116 סוכר בבוקר בממוצע לשלושה חודשים 6.5. בהתייעצות עם רופאה אינדוקרינולוגית ניתנו לי כדורי גלוקומין פעמיים ביום שגרמו לי כאבים בקיבה ואחרי כשלושה שבועות הפסקתי לקחת אותם. רופא המשפחה החליף לי לכדורי אמריל 1 מ"ג. בהתייעצות עם רופאה קרדיולוגית היא החליפה עוד פעם התרופה לכדורי גלאבוס שנלקחו כחודש נוסף. אחרי שלושה חודשים הממוצע נשאר 6.5 ובדיקות סוכר בבוקר 120. שוב החליף לי רופא המשפחה את התרופה לפורסיגה ואחרי שלושה חודשים התוצאה בבוקר היתה 124 הממוצע 6.9. זה עלה, בהתייעצות עם רופא אינדוקרינולוג הוא החליט לתת לי בוקר וערב חצי כדורי גלוקומין ובצהריים כדור גלאבוס. הוא נתן לי לעשות בדיקות דם בבית בוקר צהריים ערב ולילה ממוצע כל שלושה ימים. התוצאה היא שבבוקר יש לי תוצאה של 130 למרות נטילת הכדורים. הרופא אומר הכדורים אלו אמורים לעזור שסוכר לא יעלה ולא להוריד ערכים. שאלתי היא האם התוצאה בבוקר לא גבוהה למרות שאני נוטלת כדורים כשבועיים? ומה לעשות בבעיה שערכי הסוכר לא יורדים למרות כל הכדורים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי להגיע לאיזון הסוכרת - תגובה
ד``ר רוזני אברמוף-נס06/02/2016שלום
בשלב התחלתי של סוכרת ישנן אופציות רבות לטיפול. הבסיס הוא לרוב מטפורמין אשר אותו כדאי להתחיל בהדרגה כדי להפחית כאבי בטן . לפי מה שסיפרתי נראה שהטיפול בGALVUS היה המוצלח ביותר ועוד יתרון שהוא לא גורם להיפוגליקמיה (ירידות סוכר) כמו AMARYL.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)