מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פעילות יתר תת קליניתעדי13/05/2008
אני בת 40. כבר כעשר שנים יש לי פעילות יתר תת קלינית. ה-TSH שלי נמוך (כמעט לא קיים) ואילו T3 ו-T4 תקינים.
יש לי קשר חם בצד ימין, שנאמר לי שזה מדכא את יתר הבלוטה ואחראי על ה-TSH הנמוך.
קשרית 14 מ"מ משמאל.
בדיקת FNA - קולואיד שכבות קבוצות תאים פוליקולרים רגילים.
מיפוי בלוטת המגן:
בלוטת המגן: מוגדלת בשתי אונותיה המידה קלה.
ריכוז החומר: אין לראות איזורים בבלוטה שאינם מרכזים את החומר המוזרק. הדגשה קלה בקליטה באיזור אמצעי אונה ימין של הבלוטה. הליטה של החומר בשאר חלקי הבלוטה שווה לקליטה בבלוטות הרוק.
טרפינג: ירוד
המיפוי ללא שינוי משמעותי בהשוואה למיפוי קודם (מלפני שנתיים).
עשיתי בדיקת צפיפות עצם, וזה תקין.
עשיתי הולטר לב, וזה תקין.
המליצו לי על טיפול ביוד רדיואקטיבי.
האם זה באמת הכרחי? ובכלל, האם צריכים לטפל בזה או שניתן לחיות עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
ד''ר אודיל כהן-ועקנין13/05/2008שלום לך
פעילות יתר תת קלינית יכולה לגרום להפרעות קצב הלב ולהאיץ את התהליך של בריחת סידן בעצמות.
לערכתי מומלץ לקבל טיפול ביוד.
טיפול תרופתי לא כל כך עוזר במצב של גום חם.
בברכה
ד,ר אודיל כהן-ועקנין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)