ממתיקים סכרת נעורים ותת פעילות של בלוטת מגן

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• ממתיקים סכרת נעורים ותת פעילות של בלוטת מגן
    טל
    19/05/2016

שלום אני חולת סכרת נעורים מגיל 10 כיום בת 55 חוץ מהזרקת אינסולים יש לי תת פעילות של בלוטת מגן פחות או יותר מאוזנת שאלתי היא בתת פעילות של בלוטת מגן לעולם הרופא המטפל לא אמר לי איזה מאכלים אסור לי שכיום מדיבורים עם אנשים שמעתי שאסור ברוקולי צנון צנונית כרובית בוטנים ועוד המון דברים לי זה מאוד קשה לישמור לא לאכול מהדברים האלה כי ברגע שצריך לישמור ממתוקים ביגלל הסכרת נעורים אז גם את המאכלים האלה אסור אבקש לדעת באמת מה לעשות ועוד שאלה בקשר לממתיקים שיש היום סוכרזית סוכרלוז שמעתי שגם זה מאוד לא בריא קשה לי מרק ארבעה ממתיקים ביום כיצד עלי לינהוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין מגבלה בדיאטה מחלת השימוטו

עמיר בשקין
    21/05/2016

רוב המקרים בארץ של תת פעילות של בלוטת התריס הם על רקע של מחלה אוטואימונית שנקראת מחלת השימוטו. במחלה הזו לא מומלץ דיאטה עשירה במיוחד ביוד או דלה. כלומר דיאטה נורמאלית. אין בעיה לאכול כמויות רגילות של המאכלים שציינת.
    לגבי ממתקים מלאכותיים הנושא במחקר והרבה חוקרים אומרים שעדיף קצת סוכר בסוכרת מאשר ממתיקים מלאכותיים. עד שיהיה יותר מידע, כנראה אין סיכון בכמות קטנה של ממתיקים מלאכותיים.

עמיר בשקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו