הפוגליקמיה- האם ייתכן באדם בריא?

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• הפוגליקמיה- האם ייתכן באדם בריא?
    נ
    10/11/2016

שלום,
    כבר שנתיים שכאשר אני לא אוכלת מספר שעות, אני חווה תסמינים של רעד בידיים, תחושה כללית לא טובה, בלבול, תחושת לחץ, עצבנות.. התופעות האלה נעלות אחרי שאני אוכלת משהו.
    כשהייתי בבירור אצל רופאת המשפחה היא הפנתה אותי לבדיקות דם והכל היה תקין. היא אמרה שזה נשמע כמו היפוגליקמיה ושכדי לדעת אני צריכה להגיע בזמן התופעות האלה לבדיקת סוכר, מה שכמובן לא אפשרי כי אני מרגישה ממש לא טוב.. או למצוא מישהו בסביבתי שיש לו מכשיר למדידת סוכר..
    השאלה שלי היא- האם הגיוני שיש אירועים של היפוגליקמיה באדם בריא? האם יש לזה פתרון?
    זה ממש מפריע לי ואני ממש מפחדת שהתסמינים האלה יופיעו.. מה גם שאני באורח חיים עמוס ומפחדת שתמיד אצטרך לדאוג לאכול כל שלוש שעות..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין- בת 27, בריאה בדרכ, נוטלת גלולות

נ
    10/11/2016

שכחתי לציין- בת 27, בריאה ברכ, נוטלת גלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היפוגליקמיה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    12/11/2016

שלום,
    ניתן לקבל מהאחיות את המכשיר לבדיקת סוכר ובעת והופעת התסמנים לבצע בדיקה. בכל מקרה ממליצה שתתיעצי עם אנדוקרינולוג כדי לברר מתי התסמינים מופיעים ומה הבירור הנדרש בהמשך .
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו