בדיקת בלוטת התריס/ המגן

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בדיקת בלוטת התריס/ המגן
    דפנה
    03/12/2016

דר' שלום רב ותודה מראש,
    אחרי חודשיים של כאבי גרון שלא עוברים ולקחתי על עצמי 5 ימים מוקסיפן, פניתי לרופא א.א.ג שבדק אותי עם מראה, בדק ידנית את צוואר הגרון לגבי בלוטות ועוד משהו מוזר שלא קרה לי מעולם , ביקש שאזיז את הראש ימינה ואחר כך שמאלה הכניס אצבע ובדק בשקע הגרון את בלוטת התריס/המגן. עד היום עדיין הגרון כואב, קשה לי לדבר ולשיר, קצת קושי בבליעה, שורף לי הגרון, היה לי הרגשה של כאילו גוש בגרון תקוע אבל זה איך שהוא נעלם. השאלה שלי ובכנות, מותר לנגוע בבלוטת המגן? מעולם לא שמעתי ועשו לי בדיקה כזאת. הבדיקה עלולה גם בטעות לגרום שזה יגדל או יקרה לה משהו? אני יודעת בוודאות שרק עושים בדיקת דם. עשיתי השבוע בדיקת דם לבלוטת התריס ויצא לי 1.12 שהתווך הוא בין 0.5 ל- 4.8. זה בסדר ולא נמוך מדי? רציתי לציין שנאמר לי שעדיף לא ללחוץ על בלוטות כי זה יכול לגרום לנזק במיוחד בלוטת התריס רק בדיקת דם בלבד !!!
    מחכה לתשובתך הממש כנה. תודה המוןןןן, דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת בלוטת התריס/ המגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת בלוטת תריס

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    13/12/2016

שלום
    בדיקת בלוטת תריס היא חלק מן הבדיקה הגופנית. ממששים את הצוואר התחתון בזמן בליעה. לא נגרם נזק ממישוש הבלוטה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו