לחם או תפוח אדמה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• לחם או תפוח אדמה
    מוריס
    07/01/2017

מכסימום לחם שאני יכול להרשות לעצמי בארוחה, זה פרוסה אחת מחיטה מליאה. שתי פרוסות, או פיתה, או בגט, או תפוח אדמה, לוקחים אותי ל- 250 שלוקח שעות להוריד. האם להקפיד על פרוסה אחת ויהי מה, או שאני יכול להרשות לעצמי מעת לעת 2 פרוסות, או פיתה, או לאפה ולהמריא בסוכר?
    לוקח טוג'או וג'נואט. A1c האחרון היה: 6.2 וגם זה שלפניו היה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחם או תפוח אדמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה למוריס

ד''ר מאיה איש שלום
    11/01/2017

ערב טוב
    בעקרון עדיף להמנע מערכי סוכר גבוהים כפי שציינת אך אם זה קורה לעיתים רחוקות הסכוי שיגרום לנזק לא גדול.
    יש היום לחמים דלי פחמימה שניתן להכין בבית מקמח שקדים או חמאת שקדים או טחינה וביצים והם לא יביאו בכלל לעליה ברמות הסוכר.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מוריס
    13/01/2017

כעצתך, ניסיתי לחם חמאת שקדים. הוא מצויין וממש פתר לי את הבעיה. אוכל פרוסת לחם אחת, בשביל הפחמימה ומוסיף עוד לחמניה מחמאת שקדים. - פתרון מצויין. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו