מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול בערכים גבוהים שיורדים לאטמאיר13/01/2017
לוקה ג'נואט וטוג'או. בדר"כ בסדר. לעיתים עקב תקלה, או הליכה למסעדה, מגיע לערכים מאוד גבוהים היורדים מאוד לאט. לא מסוגל לקחת נוונורם כי הנ"ל גם במינון מזערי, לוקח אותי להיפו. האם זה רעיון טוב להחזיק בבית ליתר בטחון אינסולין קצר ובמצב שאני מאוד גבוה (רק במצב זה), להזריק מנה חד פעמית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיר
ד``ר רוזני אברמוף-נס14/01/2017שלום
אם רוב הזמן ערכי סוכר סבירים ויעד הAIC אשר מבטא את האיזון של הסוכר בשלושה חודשים אחרונים מושג לדעתי אין צורך במתן אינסולין קצר בשל גם הסכנה של היפוגליקמיה אם המינון אינו מתאים לערכי הסוכר או אם בעת המדידה ערכי הסוכר כבר בירידה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכרת
ד``ר רוזני אברמוף-נס31/01/2017שלום
במידה ואתה מאוזן לדעתי אין צורך בהזרקת אינסולין קצר אשר אף הוא יכול לגרום להיפוגלקימיה. אני מתארת לעצמי שהעליה בערכי סוכר נובעת משינויים בתזונה . אם מצד שני ערכי הסוכר לאחר האוכל גבוהים ורמת AIC גבוהה ניתן לשקול טיפולים אחרים ביניהם גם הזרקת אינסולין קצר לפני ארוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)