טיפול בערכים גבוהים שיורדים לאט

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• טיפול בערכים גבוהים שיורדים לאט
    מאיר
    13/01/2017

לוקה ג'נואט וטוג'או. בדר"כ בסדר. לעיתים עקב תקלה, או הליכה למסעדה, מגיע לערכים מאוד גבוהים היורדים מאוד לאט. לא מסוגל לקחת נוונורם כי הנ"ל גם במינון מזערי, לוקח אותי להיפו. האם זה רעיון טוב להחזיק בבית ליתר בטחון אינסולין קצר ובמצב שאני מאוד גבוה (רק במצב זה), להזריק מנה חד פעמית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיר

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    14/01/2017

שלום
    אם רוב הזמן ערכי סוכר סבירים ויעד הAIC אשר מבטא את האיזון של הסוכר בשלושה חודשים אחרונים מושג לדעתי אין צורך במתן אינסולין קצר בשל גם הסכנה של היפוגליקמיה אם המינון אינו מתאים לערכי הסוכר או אם בעת המדידה ערכי הסוכר כבר בירידה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוכרת

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    31/01/2017

שלום
    במידה ואתה מאוזן לדעתי אין צורך בהזרקת אינסולין קצר אשר אף הוא יכול לגרום להיפוגלקימיה. אני מתארת לעצמי שהעליה בערכי סוכר נובעת משינויים בתזונה . אם מצד שני ערכי הסוכר לאחר האוכל גבוהים ורמת AIC גבוהה ניתן לשקול טיפולים אחרים ביניהם גם הזרקת אינסולין קצר לפני ארוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו