משיכה למתוק עקב חולשה.

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• משיכה למתוק עקב חולשה.
    יפעת
    19/01/2017

בת 62. בשנה האחרונה תשובת בדיקת הסוכר שלי הוא: 107. והמוגלובין a1c הוא: 6. האם הבדיקה תקינה? מה הסיבה שבבוקר ליד כוס הקפה אני חייבת לאכול משהו טיפה מתוק: עוגיה למשל, כי ניסיתי רק לשתות קפה והרגשתי חולשה חזקה. כל הבדיקות הדם שלי תקינות. אני שותה פעמיים ביום קפה וחייבת ליד זה משהו מתוק אחרת מרגישה חולשה נוראה. גובהי 160 ומשקלי: 71. תודה על העזרה. אגב, אני מטופלת: באלטרוקצין 100 שנים רבות-מאוזנת ובליפיטור 10- מאוזנת. וויטקה קל 2 כדורים ביחד, בגלל אוסטיאופניה. ואני מאוזנת בויטמין די.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משיכה למתוק עקב חולשה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הפורום פעיל??

יפעת
    23/01/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרום סוכרת

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    31/01/2017

שלום
    ערכי הסוכר מצביעים על טרום סוכרת ואינם תקינים. מומלץ להתיעץ עם דיאטנית לגבי תזונה וירידה במשקל ולבצע פעילות גופנית סדירה. כמו כן חשוב לאזן ל"ד (במידה ומוגבר) ושומנים בדם (רואה שאת נוטלת ליפיטור). כמובן לודא שרמת TSH תקינה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו