בעייה הורמונלית עם בעיית קרישיות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בעייה הורמונלית עם בעיית קרישיות
    מאיה
    07/02/2017

שלום, בת 32.
    בקצרה ממש:
    אחרי דיאטה קיצונית בגיל ההתבגרות, הווסת הפסיקה להופיע לחלוטין. כיום, כחצי שנה אחרי הריון תאומים (IVFׂ).
    גילתי שאני נשאית של פקטור 5- קרישיות יתר,יומיים לפני הניחות הקיסרי.
    לשאלתי, האם מותר לקחת את הכדור EVIANA על מנת להסדיר את ההורמונים (כמובן, אחרי ב.דם שרואים שהאסטרוגן נורא נמוך ואחרי יעוץ של אנדוקרינולוג) וזה לא יפגע בכל הנושא של הקרישיות בגופי?
    הבנתי שזה הכדור עם הרמה הכי נמוכה של הורמונים כך שלא מהווה סיכון אך נורא חוששת ורוצה לשאול גם פה .
    האם זה מסוכן ליטול כדור זה כאשר נוטה לקרישיות יתר?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    07/02/2017

שלום
    לאנשים עם נטיה לקרישיות יתר לא מומלץ לקחת הורמונים . לא ברור לי מדוע EVIANA . לא מדובר בגלולה למניעת הריון אלא הורמון חליפי לגיל המעבר. ניתן לקחת גלולות אשר מכילות פרוגסטרון בלבד אשר לא מעלות סיכון לקרישיות יתר או התקן תוך רחמי. ממליצה על יעוץ עם הגינקולוג שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ובהמשך

מאיה
    07/02/2017

היי תודה רבה על התגובה המהירה!
    תוכלי לרשום לי לדוגמא גלולות שיש בהם רק פרוגסטרון כפי שרשמת.. האם זה באמת יאזן לי את ההורמונים בגוף? לא צריך לשם כך את שני סוגי ההורמונים הנשיים?

ממש תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו