בת 27 עם מיקרואדנומה בהיפופיזה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בת 27 עם מיקרואדנומה בהיפופיזה
    שושי
    24/02/2017

הי, בת 27. יש לי מיקרואדנומה בהיפופיזה, שיעור יתר, וסת לא סדיר, פזילה שהתחילה לפני שנה, כאבי ראש לעיתים תכופות, דופק מהיר (תמיד מעל 100) ולחץ דם גבוה יחד עם סחרחורות לעיתים קרובות. בירור נוירולוגי תקין. בסיטי ארובות עין- אקסופתלמוס שמאלית. בירור קרדיולוגי- תקין. בלוטת תריס תקינה כולל tsi. שתי בדיקות דם הראו פרולקטין מעט גבוה (800) שזה קצת מעל הנורמה. האנדוקרינולוג אמר לי לקחת קבותרים חצי כדור פעם בשבוע. חצי כדור ראשון לקחתי ב- 13.1. קרו שתי שבועות שפספסתי ושכחתי לקחת. אתמול עשיתי בדיקת דם והפרולקטין יצא 300 (החצי כדור האחרון שלקחתי היה עשרה ימים לפני.). אני בנורמה. האם להמשיך לקחת כדורים? יש מצב שהבעיה נפתרה כל כך מהר?
    אנשים אמרו שמאז שהתחלתי לקחת את הכדורים כבר לא רואים את הפזילה.. האם כל הבעיות שציינתי מעלה קשורות לגידול והכל יסתדר בקרוב? כי רוב הבעיות קיימות עדיין בלי פתרון.. ובלי המשך בירור שהומלץ מרופא (הרופאים מבחינתם סיימו בירור והגיעו למסקנה שאין בעיה. מבחינתי עדיין יש...) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PROLACTIN גבוה

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    28/02/2017

שלום
    בד"כ הטיפול בCABOTRIM הנו כרוני (לתקופות שונות) וסביר להניח שכעת הרמה תקינה עקב הטיפול עצמו.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו