שאלות בנוגע לטרום סוכרת

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• שאלות בנוגע לטרום סוכרת
    מתן
    12/03/2017

אם בבדיקת Glucose (B) יצאה לי תוצאה של 106(שזה מעל הטווח התקין)ובבדיקת HbA1C יצאה לי תוצאה של 5.4%(שזה תקין)מה זה אומר בדיוק? חבר שלי שהוא חולה בסוכרת אמר לי שלא צריך לדאוג מ106 ועד 110 זה סביר. אני רוצה לשאול גם בנוגע לשינוי באורח חיים:אם אני התחלתי באכילה נכונה(כמעט ולא אוכל מתוקים ודברים לא בריאים,יש לי עוד כמה מאכלים שאני צריך להוריד מהתפריט כדי שהתזונה תהיה לגמרי נכונה..) ויותר ספורט(חצי שעה ביום)זה יוכל למנוע סוכרת? אני רוצה לציין גם שקניתי מד סוכר כדי לעקוב ולראות אם הסוכר יורד לי(עוד לא קיבלתי אותו).

תודה רבה מראש לתשובות,
    מתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות בנוגע לטרום סוכרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרום סוכרת

ד``ר רוזני אברמוף-נס
    14/03/2017

שלום
    בדיקת גלוקוז בצוםשל 106 אינה תקינה (תקין עד 100). בדיקת AIC תקינה. מומלץ לשמור על משקל תקין ולבצע פעילות גופנית סדירה למניעת התפתחות סוכרת
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

מתן
    14/03/2017

אני יכול להוסיף שהיום עשיתי בדיקה במכשיר ביתי(בערך שלושה שבועות אחרי שיצא לי 106)ויצא לי 96 כמה שעות אחרי שאכלתי ארוחת צהריים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו