מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קראתי באינטרנט על ויטמין די וזה גרם לי להיות מוטרדyun14/03/2017
לא קיבלתי על זה מידע , עד היום לא אמרו לי לקחת.
מה אני צריך לבדוק כדי לא להיות מוטרד? ולהיות רגוע?
מה אני צריך לעשות?
זה יצא חסר בבדיקה, ואני לא יודע כמה זמן זה חסר. וממתי.
גיל 30+
בדיקת סוכר בבוקר 110 זה קשור ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה ידידותית
קרן17/03/2017אתה לא תמות מזה אבל כעיקרון להרבה אנשים יש חסר או מעט מאוד, לויטמין די יש די הרבה משמעויות תורמות לגוף ואם לא תשלים את החוסר ע״י לקיחת ויטמינים במ״ג גבוה של כ-10-20,000 יחידות (לא מה שמוכרים בסופר-פארם), אתה תרגיש את ההשפעות. כנס לאתר של ד״ר אריה אבני ותחכים (גם בפייסבוק).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהD Care טיפות 400 יחב"ל, זה טוב?
מנה18/03/2017לא הבנתי כמה טיפות לקחת ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
קרן20/03/2017לא, זה גרוע..זה טיפה בים.
אתה צריך לקחת כדור של בין 10-20 אלף פעם ביום! לא 400...
תגגל ״ד״ר אריה אבני ויטמין c״ ותיכנס לקבוצה שלו בפייסבוק ״הרפואה הנכונה״ ותמצא שכבר מיליון אנשים שאלו את אותה השאלה והוא מסביר במדוייק מה לעשות. בסופרפארם מוכרים רק את ה-400 יחב״ל שזו טיפה בים, תתקשר לבית מרקחת טבע-לי בראשון לציון (שם הם מייבאים את הכדורים במינון הגבוה שאתה צריך וגם יסבירו לך בטלפון בפירוט הכל).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)