תוצאות בדיקת שתן תפקודי כליות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת שתן תפקודי כליות
    איריס
    11/05/2017

אני טרום סוכרתית, ולאחרונה ביצעתי בדיקות דם ושתן וקיבלתי תוצאות חריגות בבדיקות תפקודי כליה. MICROALBUMIN-U SAMP - 61 CREATININE- U SAMPLE - 31 MICROALBUMIN/CREAT - 196 בנוסף קיבלתי את התוצאות: KETONES- U STRIP - 20 ERYTHROCYTES-U STRIP - 10 LEUCOCYTES - U STRIP - 500 אני מקפידה על תזונה דלת פחמימות ואיני מבינה כיצד הגעתי לתוצאות אילו ומה עלי לעשות בנידון. בנוסף לפני כחצי שנה ביצעתי את הבדיקות תפקודי כליות וקיבלתי MICROALBUMIN-U SAMP - מתחת לסף. מה עליי לעשות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לאיריס

ד''ר מאיה איש שלום
    12/05/2017

נוכחות הלויקוציטים והארתירוציטים מחשידה לקיום זהום בדרכי השתן במידה ואין תסמינים היתי חוזרת על הבדיקה יתכן שאינה נכונה.
    אם יש תסמינים מחשידים כגון דחיפות תכיפות במתן שתן או צריבה היתי מבצעת תרבית שתן ושוקלת טפול תרופתי
    הייתי גם מודאת שלחץ הדם תקין כי גם עלית לחץ דם יכולה להביא להופעת חלבון בשתן.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו