מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת סוכר אחרי ארוחהמתן17/05/2017
שלום
בן 39 בריא ללא עודף משקל בבדיקה האחרונה לפני שבוע דרך קופת חולים
בצום- 91
A1C - 5.5
לאחר ארוחה פחממתית בערב התקבלו המדדים הבאים באמצעות מד סוכר ביתי:
שעה - 131
שעתיים -109
שלוש -130
ארבע-115
חמש- 103
מצב זה של עלייה נוספת ברמת הגלוקוז לאחר 3 שעות של ארוחת פחמימות אירעה לי גם בבדיקות נוספות וזאת כאשר גובה הסוכר לאחר שעתיים הינה סבירה בין 108 ל 130 תלוי בגודל וסוג הארוחה.
בד"כ חוזר לרמת סוכר של סביבות 90 לאחר כ 5 או 6 שעות בממוצע.
על פי מה שידוע לי רמת הסוכר באנשים ללא סממני סכרת אמורה לחזור לנורמה לאחר כ 3 שעות בערך.
האם מדובר בתגובה נורמטבית ?
לפי דעתך בהתאם לנתנונים הללו האם אני צריך לבצע בדיקות נוספות לבירור מעמיק יותר של מצב הסוכרת?.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמות סוכר
ד``ר רוזני אברמוף-נס20/05/2017שלום
הבדיקות תקינות. איני רואה צורך בביצוע בדיקות נוספות . חשוב לשמור על משקל תקין ולבצע פעילות גופנית סדירה (לפחות חצי שעה ולפחות 5 פעמים בשבוע)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)