מה קרה לי? מבקש הסבר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• מה קרה לי? מבקש הסבר
    מנחם
    05/06/2017

אכלתי במסעדה. הקפדתי להמנע ממזון המכיל סוכר ובלי פחמימות. במהלך הארוחה מדדתי סוכר בליברה וקיבלתי תוצאה: 350. זו תוצאה שאני לא רואה אף פעם. הנחתי שקנקן הקולה שביקשתי (דיאט), היה רגיל. בתוך דקות החל הסוכר לרדת, מבלי שעשיתי דבר ובמהירות רבה, עד היפו (70). למה זה קרה ???מה בעצם קרה לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קרה לי? מבקש הסבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה למנחם

ד''ר מאיה איש שלום
    09/06/2017

יתכן ומדובר בטעות של החיישן
    אינני יודעת מה הטפול התרופתי שלך לסוכרת יתכן שבעזרת הטפול התרופתי היתה ירידה ואכן מדובר בערך אמיתי של סוכר.
    יתכן שאתה צודק שמדובר בקולה שאינה דיאט אופציה נוספת רטבים שהם עתירי פחמימות וסוכר במסעדות
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחדד את השאלה .....

מנחם
    10/06/2017

עיקר השאלה מתייחסת לעובדה שדקות אחרי המדידה בליברה התחילה ירידה רציפה בקצב עצום, עד היפו, מבלי שלקחתי תרופות. עושה שימוש רק בטוג'או בלילה ובג'נואט. למה הירידה המהירה עד היפו ??? המדידה תוקפה בגלוקומטר. החיישן היה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למנחם

ד''ר מאיה איש שלום
    10/06/2017

גם אנסולין בזלי כגון טוג'או יכול להביא להפוגלקמיות אולי מדובר במנון יתר..
    במידה ויהיו ארועים נוספים כדאי לשקול שנוי טפול
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו