מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיאטה ללא הצלחה בגיל 38שיר26/06/2017
שלום, אני בת 38, בשנתיים האחרונות עליתי 10 קילו (ואני ממש לא אוכלת הרבה) ונוצרה לי בעיה של בטן "כרס" ושומנים זולגים במותניים, מיזה כשנה אני נלחמת להרזות שזה אומר: הליכה יום יומית פעמיים בשבוע חדר כושר וכפיפות בבטן, שומרת באכילה ולא מקשקשת שטויות ממש רבע ממה שהייתי רגילה לאכול. ואני פשוט לא מרזה!
האם יש בדיקות ספציפיות לבעיה? (בדיקת מעיים, CT, US, דם? אי (אילו בדיקו דם)?
מה עליי לעשות/ לשנות כדי להרזות?
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לשיר
ד''ר מאיה איש שלום28/06/2017ממליצה לבדוק רמת TSH
וגם לשקול ברור לקושינג - תסמונת של עודף הפרשת קורטיזול אשר עשויה להביא לעליה במשקל ולהשמנה בטנית
זאת בתנאי שלא קבלת פרדניזון או תכשירים דומים
אפשר לבצע בדיקת קורטיזול ברוק בלילה (קיימת במכבי ומאוחדת) או אסוף שתן לקורטיזול או מבחן דקסמטזון 1 מג'.
אבל צריך לראות אם התמונה הקלינית שלך אכן מחשידה לקושינג. מציעה להתיעץ עם אנדוקרינולוג
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שיר29/06/2017תודה על עזרתך בכיוון כך אעשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)