מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר ביקור אצל אנדוקרינולוגרעות26/06/2017
היי
אני היום בקרתי אצל אנדוקרינולוג לאחר ניתוח כפי שהמליץ המנתח אך לפי דבריו של אנדוקרינולוג הוא אומר ש NIFTP שני תגלה בפתלוגיה לאחר הניתוח הוא נדיר והוא אמר שזה שפיר לא הצלחתי להבין ודבר נוסף נתן לי יוריטקס 100מג 5 ימים בשבוע לא הבנתי למה צריך את הטיפול הזה
ודבר נוסף הוא אמר שכרגע לא מנתח אלא מעקב בלבד
הענין שאני מודאגת שמא יחזור הדבר הזה בנוסף רציתי להבין מה עושה היוריטרקס הכדור ??
אני מקבלת דיעות שונות בענין הפתלוגיה אצלי וזה ניראה מוזר !!
סליחה על האורך ותודה על הסבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לרעות
ד''ר מאיה איש שלום28/06/2017הגדול שהוצע לפי מה שתארת בעל מאפיינים "יותר" שפירים ולכן הסכון לחזרה קטן. ממשיכים מעקב בעזרת אולטרהסאונד ואם צץ משהו תמיד אפשר להוריד את הצד השני
לגבי האיותירוקס המטרה שלו שהTSH שלך יהיה על הצד התחתון של הנורמה בכדי למנוע גדולים נוספים. כדאי לחזור על הבדיקה חודש מרגע שאת מתחילה איותירוקס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)