מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסטרופם ובדיקת סוכר בצוםמימי28/06/2017
לקחתי 2 כדורי אסטרופם בבוקר ואח"כ עשיתי בדיקת סוכר בצום ויצא לי 106 [לפני חודשיים 99],
יצוין שאני בתחילת הריון האם האסטרופם משפיע על הבדקיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה למימי
ד''ר מאיה איש שלום28/06/2017סוכר בצום של 99 הוא גבולי מראש.
האסטרפם לא משפיע למיטב ידעתי אבל העליה בפרוגסטרון בהירון עשויה להשפיע.
בעקרון בהריון השאיפה היא לסוכר בצום של 90 ומטה, ממליצה לצמצם צריכת פחמימות בעיקר פשוטות לעשות פעילות גופנית כגון הליכה אם אין מגבלה מבחינת הגניקולוג
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מימי29/06/2017תודה על המענה המהיר
יצוין שהבדיקה של ה99 היא מלפני ההריון ועכשיו אני בשבוע 4 ויצא לי 106, כמו"כ אבי סוכרתי ואני עם עודף משקל+חוסר פעילות של בלוטטת התריס [מאוזן ע"י אלטורקסין], יש בדיקות נוספות שמומלצות לי חוץ ממשטר אכילה ופעילות גופנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לשיר
ד''ר מאיה איש שלום29/06/2017אכן ערך של 99 הוא גבולי למצב טרם הריון
עודף משקל וסוכרת אצל האב הם גורמי סכון לסוכרת
היתי משלימה גם בדיקת המוגלובין A1C ושוקלת העמסת סוכר
אבל הכי חשוב לשנות הרגלי תזונה ולבצע פעילות גופנית אם ניתן
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)