מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם כדאי לשכור מד סוכר רציף?סגלית06/07/2017
שלום,
אני מאובחנת עם מצב גבולי של טרום-סוכרת בשלוש השנים האחרונות - Hb21C 6.1, גלוקוז בצום 93 בבדיקות האחרונות. מאז האיבחון ירדתי 12 ק"ג (עכשיו שוקלת 55 ק"ג, 1.70 גובה), התחלתי ללכת הליכה מהירה חצי שעה ביום חמש פעמים לפחות בשבוע, צמצמתי מאד את כמות הסוכרים בפרט והפחממות בכלל - ועדיין הבדיקות נשארות אותו דבר.
קראתי על המחקר במכון וייצמן שמצא שאנשים שונים מגיבים אחרת לגמרי למזונות שונים. אני תוהה אם כדאי לי לנסות לשכור מד סוכר רציף, לרשום את רמות הסוכר שאליהן אני מגיעה בעקבות מאכלים שונים, ולתפור לעצמי דיאטה אישית? מאד מתסכל למנוע מעצמי מאכלים שאני אוהבת בלי לדעת אם הם בכלל משפיעים...
האם כדאי? ואם כן - האם יש גוף בארץ שמשכיר מכשירים כאלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לסגלית
ד''ר מאיה איש שלום06/07/2017כל הכבוד השנויים שבצע מאוד חשובים!!!
אכן לאור העובדה שהסוכר בצום תקין כנראה שהסוכרים עולים אחרי האוכל והתגובה הגלקמית למזונות שונים משתנה מבן אדם לבן אדם.
קיימים מדי סוכר רציפים בארץ של מספר חברות
1. של חברת מדרוניק למשך 7 ימים (מד סוכר סגור) ואז את לא יכולה לראות את התגובה באותו רגע אלא רק עם קבלת התוצאות, יש להם גם מד סוכר רציף פתוח אך לדעתי קצת פחות זמין
2. מד סוכר רציף של חברת אבוט שנקרא פריסטייל לברה ניתן להשגה בגפן מדיקל. חיישן מחזיק שבועיים . אפשר גם להשכיר לחודש (לרכוש 2 חיישנים)
יתכן שיש גם לחברת דקסקום , גם שם מד סוכר של שבוע ולא יותר. אך מד סוכר זה מדויק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)