סכרת - מה קורה לי 2

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סכרת - מה קורה לי 2
    מנחם
    08/07/2017

היום תופעה דומה. יצאתי לצעוד 3 שעות אחרי א. צהריים עם 175. אחרי חצי שעה של הליכה היה לי 140 ושעה אח"כ 185. מה קורה לי ? לוקח טוג'או וג'נואט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכרת - מה קורה לי 2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה למנחם

ד''ר מאיה איש שלום
    08/07/2017

ערב טוב
    יש מקרים בהם ספורט מביא לעליה ברמות הסוכר.
    אפשרות נוספת אך פחות סבירה זה חוסר כסוי מספק של הטוג'או במידה ואתה מזריק אותו בערב
    יש כיום תרופות נוספות שניתן לשקול כגון אנלוגים לGLP1 במקום הג'נוביה שבג'נואט או מעכבי SLGT2, אשר יסייעו להפחית מנון אנסולין, לשפר את האזון שלך ולהביא לירידה במשקל
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך ...

שאלת המשך ...
    09/07/2017

1. תודה
    2. האם להפסיק לעשות ספורט?
    3. האם התרופות שהצעת נמצאות בסל? ואם לא מהן התנאים לקבלתן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למנחם

ד''ר מאיה איש שלום
    11/07/2017

מעכבי SGLT2 נמצאים בסל רק לחולים עם מחלת לב והמוגלובין A1C מעל 7.5 אחרת הם בבטוח המושלם
    אנלוגים לGLP1 בסל בBMI מעל 30 המוגלובין A1C מעל 7.5 או במושלם המוגלובין A1C מעל 7 BMI מעל 27.
    ואם יש לך בטוח רפואי פרטי שלא קשור לקופה אפשר להעזר בו
    לא היתי מפסיקה לבצע ספורט מספר שעות לאחר הספורט לרב יש ירידה בערכי הסוכר וספורט מאריך חיים ומשפר את אזון הסוכרת
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו