תחושת שריפה וגלי חום חזקים

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תחושת שריפה וגלי חום חזקים
    רמי
    17/07/2017

מזה כמה חודשים אני מרגיש סוג של שריפה /גלי חום חזקים מאד שבאים והולכים בחלק הימיני של הפנים .
    בנוסף יש לי סוג של חום בכל מיני נקודות בגוף כגון מעל בית הערווה ,בידיים ,ברגלים לעיתים ובגב במיוחד בצד הימיני !!! ועייפות כללית לעיתים בידיים ופיהוקים .
    עשיתי בדיקה לנושא הטסטסרון והתגלה שהוא מעט נמוך מהנורמה .
    רופה המשפחה אמר לי שירידה מזערית מתחת לנורמה לא רצינית מכיוון שהטסטסרון עולה ויורד במהלך החיים .
    האם יש קשר בין מה שיש לי ובתחושות שאני מתאר והאם לדעתך צריך לבדוק עוד הורמנים כלשהם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לרמי

ד''ר מאיה איש שלום
    18/07/2017

במידה ולא מדובר בגלי חום לא סביר שרמה גבולית של טסטסוטרון תסביר את התסמינים. חסר יכול להגביר עייפות.
    לגבי שאר התסמינים קשה לתת יעוץ מרחוק, לא מתקשר למשהו הורמונלי מובהק, מציעה להגיע ליעוץ אצל אנדוקרינולוג למרות שאני לא בטוחה שזו הכתובת
    כדאי לבדוק גם TSH
    תרגיש טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רמי
    20/07/2017

אכן ישנה עייפות ..כולל פיהוקים רבים במהלך היום וצורך בנימנום מדי פעם בפעם במהלך היום .
    Tsh נבדק ערך 2 כשהמינמום 0.5-4.8 , lh 3.2 ו fsh 3.8 ו pth 45
    אודה לתגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו