טסטוסטרון גבוה מאד וחשק מיני

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• טסטוסטרון גבוה מאד וחשק מיני
    רונה
    01/08/2017

שלום,

לחבר שלי (בן 27) יש חשק מיני בלתי ניתן לסיפוק, לא נתקלתי בדבר כזה עם בני זוג קודמים. חריג בצורה משמעותית גם לעומת חברים שלו ובני זוג של חברות שלי.
    התעקשתי שיעשה בדיקת טסטוסטרון ויצא טסטוסטרון טוטאל על 39.8 nmol/L - האם זו בעיה? הוא אומר שכך החשק שלו היה כל חייו מאז התחיל להתבגר מינית. אני אוהבת את הסקס אבל התיאבון המיני העצום שלו מעיק עליי במידת מה ואני מרגישה שאני לא מספיקה עבורו.

לפי הסקאלה המקובלת בישראל מדובר בחריגה של 38% מהמקסימום, אבל לפי בדיקה קטנה שערכנו בגוגל מצאנו שיש ארגונים אמריקאיים שתוצאה של עד 40 נחשבת אצלם למקסימום הלגיטימי.

הוא לא חש בכל בעיה. האם יש מקום לבירור אנדוקריני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לרונה

ד''ר מאיה איש שלום
    03/08/2017

מציעה שתפנו ליעוץ אנדוקריני לברור. יתכן שהכל תקין אבל כדאי לוודא זאת. האם יש סכוי שהוא נוטל תוספי טסטוסטרון?
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רונה
    03/08/2017

שלום ד"ר ותודה על תגובתך.

הוא לא נוטל תוספים. יש לו גם אשכים די גדולים...

תודה
    רונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב

רונה
    04/08/2017

יכול להיות שמדובר בגידול על ההיפופיזה או באזור יותרת הכליה? או שמא יתר פעילות של מי מהן בשל סיבה אחרת?
    האם קיימת יתר פעילות אוטונומית של האשכים?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לרונה

ד''ר מאיה איש שלום
    04/08/2017

כדאי להגיע ליעוץ
    במקרים נדירים יכול להיות גדול הפופזרי
    או סבות נוספות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו